V G Kåken AB

Skåne län

Information

556550-6663 är organisationsnummer för företaget V G Kåken AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som V G Kåken AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som V G Kåken AB finns i.

V G Kåken AB har varit registrerat sedan 1997-12-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för V G Kåken AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-06.

V G Kåken AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för V G Kåken AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med V G Kåken AB så kan ni göra det på telefon genom 0433-34061 eller genom brev på följande adress:
Snapphaneallén 6, 280 40, Skånes Fagerhult

Bolaget skall bedriva köp, försäljning och förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med V G Kåken AB och det är Gunnarsson, Kaj Valter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Kim Gunnar som är född 1975 och har titeln Suppleant, Persson, Lars Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,