Mormor Lisas Konfektyr AB

Skåne län

Information

Mormor Lisas Konfektyr AB är ett av många verksamheter som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Mormor Lisas Konfektyr AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mormor Lisas Konfektyr AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Mormor Lisas Konfektyr AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-08-29. Men sedan 1997-01-01 så har Mormor Lisas Konfektyr AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Killhult 7130, 280 40, Skånes Fagerhult. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mormor Lisas Konfektyr AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0433-30454.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter som Mormor Lisas Konfektyr AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mormor Lisas Konfektyr AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av konfektyr och bageriprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mormor Lisas Konfektyr AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mormor Lisas Konfektyr AB och det är följande personer, Carlsson, Sven Jonas Patrik som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällmyr, Berit Liselott Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Klöfver, Sonja Inger Margareta som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mormor Lisas Konfektyr AB är 556545-1043.