PREPAC AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns PREPAC AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Örkelljunga här finns det många olika Aktiebolag. PREPAC AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Örkelljunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

PREPAC AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556544-0459.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0435-52675 alternativt besöka eller skicka post till PREPAC AB på följande adress Ringåsv. 2, 286 35, Örkelljunga.

PREPAC AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I PREPAC AB så sitter följande personer i styrelsen: Danielsson, Per Gustaf som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Andersson Svala, Annie Marina G som är född 1978 och har titeln Suppleant , Magnusson, Inger Anne-Charlotte som är född 1962 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konstruktion och försäljning av förpackningsmaskiner och reparationsarbeten på förut nämnda maskiner samt därmed förenlig verksamhet.