Eket Fastigheter AB

Skåne län

Information

556543-6960 är organisationsnummer för verksamheten Eket Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eket Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Eket Fastigheter AB finns i.

Eket Fastigheter AB har varit registrerat sedan 1997-06-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eket Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-21.

Eket Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eket Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Eket Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-53453 eller genom brev på följande adress:
Villav. 3, 286 95, Eket

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och konsult- och utbildning inom bygg- och anläggningsbranschen samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eket Fastigheter AB och det är Johansson, Karl Gösta Ingemar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Anders Thomas som är född 1961 och har titeln Suppleant, Paulson, Hans Erik Joakim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,