Grytåsa Ridcenter Aktiebolag

Skåne län

Information

Grytåsa Ridcenter Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Grytåsa Ridcenter Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Grytåsa Ridcenter Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Grytåsa Ridcenter Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Grytåsa Ridcenter Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Grytåsa Ridcenter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Grytåsa 415, 286 91, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-53307.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Grytåsa Ridcenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Grytåsa Ridcenter Aktiebolag har idag 556541-8992 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Grytåsa Ridcenter Aktiebolag

Bolaget skall driva ridskola och lägerverksamhet, tävlingsarrangemang, jaktstigar, kursverksamhet avseende hästsport, handel med hästar och ponnyer inkl import-export, terrängbaneuthyrning, uthyrning av stallplatser, uppfödning av hästar och ponnyer, transportverksamhet, hovslageri, hund-katt- och hästpensionat, konvalecentvård av hästar, handel med produkter i verksamhet omfattande hästar, ponnyer, hundar, kattor, handel med kläder, skor och sportartiklar samt trädgårdsutensiler, kioskverksamhet omfattande läsk, glass, tidningar och sovenirer samt caféverksamhet, handel med lantbruksförnödenheter och maskiner.

I Grytåsa Ridcenter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lustig, Marie Birgitte som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Millers, Karin Lilian Birgitt som är född 1939 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .