Örkelljunga Bilverkstad AB

Skåne län

Information

Örkelljunga Bilverkstad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Örkelljunga Bilverkstad AB finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Örkelljunga Bilverkstad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Örkelljunga Bilverkstad AB har haft sedan 1996-01-01. Örkelljunga Bilverkstad AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Örkelljunga Bilverkstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stockholmsv. 97, 286 32, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-52349.

Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Örkelljunga Bilverkstad AB Privat, ej börsnoterat.

Örkelljunga Bilverkstad AB har idag 556528-9401 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Örkelljunga Bilverkstad AB

Bolaget skall bedriva bilverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

I Örkelljunga Bilverkstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vingren, Fred Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Vingren, Fredrik Joakim som är född 1976 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .