M Klitgaard Data AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och M Klitgaard Data AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och M Klitgaard Data AB är ett av dem. Statusen för M Klitgaard Data AB är att Bolaget är aktivt.

M Klitgaard Data AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-31. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där företaget finns i jobbar för att företag som M Klitgaard Data AB ska trivas.

M Klitgaard Data AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Örkelljunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utföra monteringar av datorer samt bedriva handel med datorer, telefoner och hem- elektronik företrädesvis elektriska hushållsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva försäljning av tjänster avseende reparation och uppförande av byggnader.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M Klitgaard Data AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är M Klitgaard Data AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med M Klitgaard Data AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-50404.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med M Klitgaard Data AB är Klitgaard, Bengt Peter Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Amrén Klitgaard, Suzanne Gertrud B som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

M Klitgaard Data AB har 556524-8803 som sitt organisationsnummer.