Trulsabygget Maskin AB

Skåne län

Information

Trulsabygget Maskin AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Trulsabygget Maskin AB finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Trulsabygget Maskin AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Trulsabygget Maskin AB har haft sedan 1996-01-01. Trulsabygget Maskin AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Trulsabygget Maskin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Trulsabygget 8755, 280 40, Skånes Fagerhult men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0433-30900.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Trulsabygget Maskin AB Privat, ej börsnoterat.

Trulsabygget Maskin AB har idag 556514-5579 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Trulsabygget Maskin AB

Bolaget skall bedriva maskingrävning och därmed förenlig verksamhet.

I Trulsabygget Maskin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Nils Per Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Barbro Marianne som är född 1939 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .