JELMTECH Produktutveckling Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och JELMTECH Produktutveckling Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och JELMTECH Produktutveckling Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JELMTECH Produktutveckling Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

JELMTECH Produktutveckling Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som JELMTECH Produktutveckling Aktiebolag ska trivas.

JELMTECH Produktutveckling Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Örkelljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka produktutveckling, konstruktionsarbete, konsultverksamhet, inköp och försäljning av komponenter samt därmed förenlig verksamhet, inom plast-, el-, och medicinteknikbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JELMTECH Produktutveckling Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är JELMTECH Produktutveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med JELMTECH Produktutveckling Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-56660.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Philipsson, Karl-Erik -Viebke, Kjell Staffan.

De som är på något sätt har med JELMTECH Produktutveckling Aktiebolag är Viebke, Kjell Staffan som är född 1962 och har titeln VD, Viebke, Kjell Staffan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hantoft, Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Philipsson, Karl-Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

JELMTECH Produktutveckling Aktiebolag har 556500-9544 som sitt organisationsnummer.