Bokförlaget Settern Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och produktion av böcker samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bokförlaget Settern Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Bokförlaget Settern Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1994-12-08 så skapades Bokförlaget Settern Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Bokförlaget Settern Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Bokförlaget Settern Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556500-0659 är organisationsnummret för bolaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är Bokförlaget Settern Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bokförlaget Settern Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-80070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bokförlaget Settern Aktiebolag är Wallén, Bengt Jörgen som är född 1954 och har titeln VD, Wallén, Bengt Jörgen som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönneholm, Anna Magdalena som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wallén, Björn Tomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.