SVEDAMO Aktiebolag

Skåne län

Information

556497-2916 är organisationsnummer för verksamheten SVEDAMO Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SVEDAMO Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som SVEDAMO Aktiebolag finns i.

SVEDAMO Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-11-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SVEDAMO Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

SVEDAMO Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SVEDAMO Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med SVEDAMO Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-56690 eller genom brev på följande adress:
BRUKSVÄGEN 3, 286 35, Örkelljunga

Bolaget skall bedriva legomontage inom el- och mekanisk tillverkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SVEDAMO Aktiebolag och det är Enfors, Bengt Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eliasson, Anders Peter Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bill Konstantin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,