Esborrarps Skogstransport Aktiebolag

Skåne län

Information

Esborrarps Skogstransport Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Esborrarps Skogstransport Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Esborrarps Skogstransport Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Esborrarps Skogstransport Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Esborrarps Skogstransport Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Esborrarps Skogstransport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till ESBORRARP 437, 286 91, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-53579.

Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Esborrarps Skogstransport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Esborrarps Skogstransport Aktiebolag har idag 556497-0902 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Esborrarps Skogstransport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva skogstransporter värdepappershantering samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Esborrarps Skogstransport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Bo Göran som är född 1948 och har titeln VD, Johansson, Bo Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gunilla Ann-Margareth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.