Skånes Fagerhult Finmekaniska Aktiebolag

Skåne län

Information

Skånes Fagerhult Finmekaniska Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Skånes Fagerhult Finmekaniska Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skånes Fagerhult Finmekaniska Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-05-25.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Junexv. 5, 280 40, Skånes Fagerhult. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skånes Fagerhult Finmekaniska Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0433-30888.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter som Skånes Fagerhult Finmekaniska Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skånes Fagerhult Finmekaniska Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva svarvning, fräsning, borrning, och gängning av metaller, bildemontering och försäljning av begagnade bilar, nya och begagnade bildelar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skånes Fagerhult Finmekaniska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skånes Fagerhult Finmekaniska Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Likvidator, Stålhandske, Eva Margareta som är född 1953 och har titeln Revisor, Presteva Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skånes Fagerhult Finmekaniska Aktiebolag är 556487-4518.