Golffrågan G Q AB

Skåne län

Information

Golffrågan G Q AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Golffrågan G Q AB finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Golffrågan G Q AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Golffrågan G Q AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Golffrågan G Q AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Husarliden 10, 286 32, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-331501.

Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Golffrågan G Q AB Privat, ej börsnoterat.

Golffrågan G Q AB har idag 556483-7853 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Golffrågan G Q AB

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet i anknytning till golfsport och därmed förenlig verksamhet.

I Golffrågan G Q AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skybäck, Björn Gustav Henrik som är född 1949 och har titeln VD, Skybäck, Björn Gustav Henrik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Skybäck, Eva Barbara Wictoria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lundskog, Sven Oskar Staffan som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .