Benny Carlsson i Örkelljunga AB

Skåne län

Information

Benny Carlsson i Örkelljunga AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Benny Carlsson i Örkelljunga AB finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Benny Carlsson i Örkelljunga AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Benny Carlsson i Örkelljunga AB har haft sedan 1994-01-01. Benny Carlsson i Örkelljunga AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Benny Carlsson i Örkelljunga AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tyge Krabbes v. 10, 286 34, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-30900.

Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Benny Carlsson i Örkelljunga AB Privat, ej börsnoterat.

Benny Carlsson i Örkelljunga AB har idag 556482-6369 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Benny Carlsson i Örkelljunga AB

Bolaget skall bedriva åkeri och konstnärlig verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Benny Carlsson i Örkelljunga AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Benny Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström Carlsson, Inga Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .