Lennart Johansson Grävtjänst Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Lennart Johansson Grävtjänst Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lennart Johansson Grävtjänst Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lennart Johansson Grävtjänst Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lennart Johansson Grävtjänst Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-07-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där företaget finns i jobbar för att företag som Lennart Johansson Grävtjänst Aktiebolag ska trivas.

Lennart Johansson Grävtjänst Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Örkelljunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka entreprenadverksamhet med gräv- och diknings- tjänster, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lennart Johansson Grävtjänst Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Lennart Johansson Grävtjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Lennart Johansson Grävtjänst Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-462024.

Firman tecknas var för sig av -Johansson, Paul Inge Lennart -Johansson, Ragnhild Lilian Irene.

De som är på något sätt har med Lennart Johansson Grävtjänst Aktiebolag är Johansson, Paul Inge Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ragnhild Lilian Irene som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Lennart Johansson Grävtjänst Aktiebolag har 556470-1349 som sitt organisationsnummer.