Drakabygget Frihetens Verkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Drakabygget Frihetens Verkstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Drakabygget Frihetens Verkstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Drakabygget Frihetens Verkstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan -0001-11-30.

Drakabygget Frihetens Verkstad Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-06-18. Men sedan 1998-01-01 så har Drakabygget Frihetens Verkstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Drakabygget 1301, 286 92, Örkelljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Drakabygget Frihetens Verkstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4612345.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter som Drakabygget Frihetens Verkstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Drakabygget Frihetens Verkstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konstnärlig verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Drakabygget Frihetens Verkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Drakabygget Frihetens Verkstad Aktiebolag och det är följande personer, Zwick, Lis som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nash, Peter Ambrosius som är född 1963 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Drakabygget Frihetens Verkstad Aktiebolag är 556464-2931.