PRESENTBODEN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och PRESENTBODEN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och PRESENTBODEN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är ett av dem. Statusen för PRESENTBODEN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

PRESENTBODEN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-03-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som PRESENTBODEN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag ska trivas.

PRESENTBODEN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Örkelljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PRESENTBODEN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är PRESENTBODEN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med PRESENTBODEN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-51930.

Firman tecknas var för sig av -Lindkvist, Britt Ann-Christin -Lindkvist, Görgen Ulf.

De som är på något sätt har med PRESENTBODEN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är Lindkvist, Britt Ann-Christin som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Görgen Ulf som är född 1956 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

PRESENTBODEN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag har 556463-0456 som sitt organisationsnummer.