Sun Trailer (Scandinavia) Aktiebolag

Skåne län

Information

556462-0267 är organisationsnummer för bolaget Sun Trailer (Scandinavia) Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sun Trailer (Scandinavia) Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Sun Trailer (Scandinavia) Aktiebolag finns i.

Sun Trailer (Scandinavia) Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-02-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sun Trailer (Scandinavia) Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Sun Trailer (Scandinavia) Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sun Trailer (Scandinavia) Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Stig Kenneth -Grönquist, Rolf Jimmy -Törnblad, Siv Inger

Vill ni komma i kontakt med Sun Trailer (Scandinavia) Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-50048 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva ekonomisk och administrativ konsultation, försäljning av trailer och trailertillbehör, förvaltning och försäljning av fast egendom och värdepapper inom och utom landet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sun Trailer (Scandinavia) Aktiebolag och det är Törnblad, Siv Inger som är född 1936 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Stig Kenneth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönquist, Rolf Jimmy som är född 1969 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,