AUTO-CENTER FÖRSÄLJNING I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag

Skåne län

Information

I Örkelljunga finns det ett Aktiebolag som heter AUTO-CENTER FÖRSÄLJNING I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar AUTO-CENTER FÖRSÄLJNING I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag i Skåne län. Örkelljunga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

AUTO-CENTER FÖRSÄLJNING I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1992-12-21 så har AUTO-CENTER FÖRSÄLJNING I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är AUTO-CENTER FÖRSÄLJNING I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med AUTO-CENTER FÖRSÄLJNING I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kornettv. 2 L, 286 34, Örkelljunga. Vi ni istället prata med AUTO-CENTER FÖRSÄLJNING I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag så kan ni göra det på 0435-50982.

Bolaget skall bedriva bilförsäljning och bensinstation samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bengtsson, Lars Torgny Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Lena Viveka som är född 1966 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Lars Torgny Stefan -Bengtsson, Lena Viveka .

AUTO-CENTER FÖRSÄLJNING I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag har 556458-6815 som sitt organisationsnummer.