Pierre Hector Aktiebolag

Skåne län

Information

Pierre Hector Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Pierre Hector Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pierre Hector Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Pierre Hector Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-11-26. Men sedan 1993-01-01 så har Pierre Hector Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ringåsv. 2, 286 35, Örkelljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pierre Hector Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-52520.

Örkelljunga arbetar för att företag som Pierre Hector Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pierre Hector Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pierre Hector Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hector, Carl Ola -Hector, Per Gösta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pierre Hector Aktiebolag och det är följande personer, Hector, Per Gösta som är född 1946 och har titeln VD, Hector, Per Gösta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hector, Carl Ola som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hector, Ulla Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hector, Ylva Gisela som är född 1948 och har titeln Suppleant, Eriksson, Lars-Erik som är född 1955 och har titeln Revisor.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pierre Hector Aktiebolag är 556457-7673.