Värsjö Lack & Mekanisk Verkstad AB

Skåne län

Information

556457-3722 är organisationsnummer för företaget Värsjö Lack & Mekanisk Verkstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Värsjö Lack & Mekanisk Verkstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Värsjö Lack & Mekanisk Verkstad AB finns i.

Värsjö Lack & Mekanisk Verkstad AB har varit registrerat sedan 1992-12-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Värsjö Lack & Mekanisk Verkstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Värsjö Lack & Mekanisk Verkstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Värsjö Lack & Mekanisk Verkstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Welander, Christer Jimmy Tobias -Welander, Inger Ann-Christin -Welander, Krister Gustav Allan

Vill ni komma i kontakt med Värsjö Lack & Mekanisk Verkstad AB så kan ni göra det på telefon genom 0433-50120 eller genom brev på följande adress:
Vittsjöv. 13, 280 40, Skånes Fagerhult

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, lackering och bilverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Värsjö Lack & Mekanisk Verkstad AB och det är Welander, Christer Jimmy Tobias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Welander, Krister Gustav Allan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Welander, Inger Ann-Christin som är född 1948 och har titeln Suppleant, Öfverman, Jan Einar Gösta som är född 1944 och har titeln Revisor, Jan Öfverman Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,