Å L Blomsterhandel i Örkelljunga Aktiebolag

Skåne län

Information

556444-4858 är organisationsnummer för verksamheten Å L Blomsterhandel i Örkelljunga Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Å L Blomsterhandel i Örkelljunga Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Å L Blomsterhandel i Örkelljunga Aktiebolag finns i.

Å L Blomsterhandel i Örkelljunga Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-03-04 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Å L Blomsterhandel i Örkelljunga Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Å L Blomsterhandel i Örkelljunga Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Å L Blomsterhandel i Örkelljunga Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Å L Blomsterhandel i Örkelljunga Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-50046 eller genom brev på följande adress:
Hallandsv. 15, 286 31, Örkelljunga

Bolaget skall driva blomsterhandel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Å L Blomsterhandel i Örkelljunga Aktiebolag och det är Svensson, Bengt Lars Börje som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Hasse Alvar som är född 1943 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,