Paul Ivarsson Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

556440-0777 är organisationsnummer för verksamheten Paul Ivarsson Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Paul Ivarsson Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Paul Ivarsson Bygg Aktiebolag finns i.

Paul Ivarsson Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-01-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Paul Ivarsson Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Paul Ivarsson Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Paul Ivarsson Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Ivarsson, Paul Ivar -Ivarsson, Ulla-Britt Christina

Vill ni komma i kontakt med Paul Ivarsson Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0433-30589 eller genom brev på följande adress:
Ängaryg. 5, 280 40, Skånes Fagerhult

Bolaget skall driva byggnadsentreprenadverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Paul Ivarsson Bygg Aktiebolag och det är Ivarsson, Paul Ivar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Ulla-Britt Christina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,