Krångelbygget AB

Skåne län

Information

Krångelbygget AB är ett av många företag som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Krångelbygget AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Krångelbygget AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Krångelbygget AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-12-06. Men sedan 1992-01-01 så har Krångelbygget AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Krångelbygget, 280 40, Skånes Fagerhult. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Krångelbygget AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0433-30487.

Örkelljunga arbetar för att företag som Krångelbygget AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Krångelbygget AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva skrotningsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Krångelbygget AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Krångelbygget AB och det är följande personer, Jansson, Kjell Ronny Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Yvonn Waileth Agneta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Krångelbygget AB är 556438-1902.