KJELL ANDERSSON MASKINGRÄVNING Aktiebolag

Skåne län

Information

I Örkelljunga finns det ett Aktiebolag som heter KJELL ANDERSSON MASKINGRÄVNING Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar KJELL ANDERSSON MASKINGRÄVNING Aktiebolag i Skåne län. Örkelljunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

KJELL ANDERSSON MASKINGRÄVNING Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1991-12-02 så har KJELL ANDERSSON MASKINGRÄVNING Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är KJELL ANDERSSON MASKINGRÄVNING Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med KJELL ANDERSSON MASKINGRÄVNING Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Svinstorp 523, 286 92, Örkelljunga. Vi ni istället prata med KJELL ANDERSSON MASKINGRÄVNING Aktiebolag så kan ni göra det på 0435-80336.

Bolaget skall bedriva maskingrävning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Kjell Inge som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lena Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Kjell Inge -Andersson, Lena Christina .

KJELL ANDERSSON MASKINGRÄVNING Aktiebolag har 556438-0029 som sitt organisationsnummer.