REDOVISNINGSBYRÅN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och REDOVISNINGSBYRÅN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och REDOVISNINGSBYRÅN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är ett av dem. Statusen för REDOVISNINGSBYRÅN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

REDOVISNINGSBYRÅN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-04-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där företaget finns i jobbar för att företag som REDOVISNINGSBYRÅN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag ska trivas.

REDOVISNINGSBYRÅN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Örkelljunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva redovisning samt ekonomisk konsultation och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att REDOVISNINGSBYRÅN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är REDOVISNINGSBYRÅN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med REDOVISNINGSBYRÅN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-52180.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med REDOVISNINGSBYRÅN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag är Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Elofsson, Barbro Yvonne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, .

REDOVISNINGSBYRÅN I ÖRKELLJUNGA Aktiebolag har 556423-6502 som sitt organisationsnummer.