Pauls Klipphörna AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Pauls Klipphörna AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Örkelljunga här finns det många olika Aktiebolag. Pauls Klipphörna AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Örkelljunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Pauls Klipphörna AB är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556415-3541.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0435-51829 alternativt besöka eller skicka post till Pauls Klipphörna AB på följande adress Hallandsv. 13, 286 31, Örkelljunga.

Pauls Klipphörna AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Pauls Klipphörna AB så sitter följande personer i styrelsen: Cordasic, Paul som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Cordasic Zachau, Jana Carina som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är Bolaget skall idka hårvård, försäljning av hud- och hårvårdsprodukter samt annan därmed förenlig verksamhet.