Mattarp Simental Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Mattarp Simental Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Mattarp Simental Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mattarp Simental Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mattarp Simental Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-02-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där företaget finns i jobbar för att företag som Mattarp Simental Aktiebolag ska trivas.

Mattarp Simental Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Örkelljunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skogs- och lantbruksförvaltning, djurupp- födning, konsultverksamhet företrädesvis inriktat mot måleri- branschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mattarp Simental Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Mattarp Simental Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Mattarp Simental Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-80222.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mattarp Simental Aktiebolag är Gabrielsson, Eva Kristina Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielsson, Sören David Hildor som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Mattarp Simental Aktiebolag har 556415-1735 som sitt organisationsnummer.