H. Johansen Handels Aktiebolag

Skåne län

Information

H. Johansen Handels Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som H. Johansen Handels Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

H. Johansen Handels Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

H. Johansen Handels Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-11-28. Men sedan 1998-01-01 så har H. Johansen Handels Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till BOX 113, 286 22, Örkelljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på H. Johansen Handels Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-448406.

Örkelljunga arbetar för att bolag som H. Johansen Handels Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för H. Johansen Handels Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet angående transport- branschen, reparation och service av tunga fordon, tillverkning och montering av mässmontrar, handel med presentartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för H. Johansen Handels Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till H. Johansen Handels Aktiebolag och det är följande personer, Johansen, Henrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansen, Siv Marianne Karin som är född 1962 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för H. Johansen Handels Aktiebolag är 556413-0069.