Livlock AB

Skåne län

Information

Livlock AB är ett bolag som finns i Örkelljunga. I Livlock AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edler, Eva Helén som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Livlock AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Livlock AB på telefon 042-206300.

Bolagets verksamhet skall vara: tillverkning och försäljning av stöldsäkrade galgar, låsboxar, lås för barnvbagnar, import, export och handel med sportartiklar, utrustningar och övriga produkter inom fritidsverksamhet, import, export och handel med hästartiklar och därtill hörande verksamhet, import, export och handel med prydnadssaker, lampor, glas och keramikartiklar, inköp och försäljning av hästar och ponnyer, träning av hästar och ponnyer, inklusive tävlingsverksamhet, import och handel med frukt och grönt samt konfektion och associarer, kafé och restaurangverksamhet.

Idag är Livlock AB av bolagstypen Aktiebolag.

Livlock AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Livlock AB innehar ej F-skattsedel och Livlock AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Livlock AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Särskild delgivningsmottagare saknas.

Livlock AB har 556412-8022 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.