S-O Eskilssons Skogsentreprenader Aktiebolag

Skåne län

Information

556411-4519 är organisationsnummer för bolaget S-O Eskilssons Skogsentreprenader Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S-O Eskilssons Skogsentreprenader Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som S-O Eskilssons Skogsentreprenader Aktiebolag finns i.

S-O Eskilssons Skogsentreprenader Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för S-O Eskilssons Skogsentreprenader Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

S-O Eskilssons Skogsentreprenader Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för S-O Eskilssons Skogsentreprenader Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med S-O Eskilssons Skogsentreprenader Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-52160 eller genom brev på följande adress:
Lindliden 7, 286 36, Örkelljunga

Bolaget skall bedriva skogsentreprenadverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S-O Eskilssons Skogsentreprenader Aktiebolag och det är Eskilsson, Sven Ove Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Eskilsson, Elsa Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Annell, Hans Ingmar som är född 1956 och har titeln Revisor,