Monacor Sverige Aktiebolag

Skåne län

Information

I Örkelljunga finns det ett Aktiebolag som heter Monacor Sverige Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Monacor Sverige Aktiebolag i Skåne län. Örkelljunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Monacor Sverige Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1990-09-25 så har Monacor Sverige Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Monacor Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Monacor Sverige Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Industrig. 8, 286 36, Örkelljunga. Vi ni istället prata med Monacor Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på 0435-52505.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av musik- och ljudutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svarfvar, Ulf Anders Michael som är född 1961 och har titeln Extern VD, Schilling, Maren som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Willroth, Marco som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Svarfvar, Ulf Anders Michael som är född 1961 och har titeln Delgivningsbar person, Månsson, Lars Nils Åke som är född 1962 och har titeln Revisor, Argelius, Anders Christer som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantYngve Lindells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Monacor Sverige Aktiebolag har 556405-5209 som sitt organisationsnummer.