Leif Olofssons El AB

Skåne län

Information

Leif Olofssons El AB är ett bolag som finns i Örkelljunga. I Leif Olofssons El AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Leif Inge Albin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstrand, Laila Helena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Asplund, Jan Gunnar Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leif Olofssons El AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Leif Olofssons El AB på telefon 0433-30503.

Föremålet för bolagets verksamhet är elinstallationer och service samt underhåll för hushåll och industrier och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Leif Olofssons El AB av bolagstypen Aktiebolag.

Leif Olofssons El AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Leif Olofssons El AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Leif Olofssons El AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leif Olofssons El AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Leif Olofssons El AB har 556405-5191 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.