Kungsvägens Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Kungsvägens Fastighets Aktiebolag är ett bolag som finns i Örkelljunga. I Kungsvägens Fastighets Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Leif Inge Albin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstrand, Laila Helena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Asplund, Jan Gunnar Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kungsvägens Fastighets Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kungsvägens Fastighets Aktiebolag på telefon 0433-30503.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kungsvägens Fastighets Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kungsvägens Fastighets Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kungsvägens Fastighets Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kungsvägens Fastighets Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kungsvägens Fastighets Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kungsvägens Fastighets Aktiebolag har 556391-1857 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.