Rögle Tröskeln Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Rögle Tröskeln Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rögle Tröskeln Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rögle Tröskeln Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rögle Tröskeln Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-03-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rögle Tröskeln Aktiebolag ska trivas.

Rögle Tröskeln Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Örkelljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av träbaserade komponenter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rögle Tröskeln Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Rögle Tröskeln Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Rögle Tröskeln Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-448990.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Rögle Tröskeln Aktiebolag är Andersson, Karl Tomas som är född 1965 och har titeln VD, Bachrach, Per-Robert som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bachrach, Max Daniel Robert som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Tomas som är född 1965 och har titeln Suppleant, Åkesson, Ebba Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Rögle Tröskeln Aktiebolag har 556386-2555 som sitt organisationsnummer.