Röke Buss Aktiebolag

Skåne län

Information

556384-1401 är organisationsnummer för företaget Röke Buss Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Röke Buss Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Röke Buss Aktiebolag finns i.

Röke Buss Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-01-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Röke Buss Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Röke Buss Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Röke Buss Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Röke Buss Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0451-40224 eller genom brev på följande adress:
Röke, 282 93, Röke

Bolaget skall bedriva personbefordran med turistbussar, äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Röke Buss Aktiebolag och det är Erlingsson, Ulf Lars Göran som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlingsson, Eva Ingela som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Wiberg, Carl Bertil Magnus som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,