Fagerhults Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

Fagerhults Transport Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Fagerhults Transport Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fagerhults Transport Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fagerhults Transport Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Fagerhults Transport Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fagerhults Transport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bärnalt 8835, 280 40, Skånes Fagerhult men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5459939.

Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fagerhults Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fagerhults Transport Aktiebolag har idag 556383-1725 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Leif Agne -Götesson, Lars Åke Jörgen är den som för stunden ansvarar för Fagerhults Transport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerinäring ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Fagerhults Transport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Götesson, Lars Åke Jörgen som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Leif Agne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lyborg, Irene Agneta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Revisor, Norra Skånes Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .