Färskvarumäklaren i Ringarp AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Färskvarumäklaren i Ringarp AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Färskvarumäklaren i Ringarp AB är ett av dem. Statusen för Färskvarumäklaren i Ringarp AB är att Bolaget är aktivt.

Färskvarumäklaren i Ringarp AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Färskvarumäklaren i Ringarp AB ska trivas.

Färskvarumäklaren i Ringarp AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Örkelljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med färskvaror, konsultverksamhet för produktionsenheter o detaljister inom livsmedelsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Färskvarumäklaren i Ringarp AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Färskvarumäklaren i Ringarp AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Färskvarumäklaren i Ringarp AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-50053.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Färskvarumäklaren i Ringarp AB är Isaksson, Karl-Erik Christer som är född 1958 och har titeln VD, Isaksson, Karl-Erik Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Barbro Margot Elisabet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Öfverman, Jan Einar Gösta som är född 1944 och har titeln Revisor, Jan Öfverman Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Färskvarumäklaren i Ringarp AB har 556372-4250 som sitt organisationsnummer.