J & R Entreprenad i Örkelljunga Aktiebolag

Skåne län

Information

J & R Entreprenad i Örkelljunga Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som J & R Entreprenad i Örkelljunga Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J & R Entreprenad i Örkelljunga Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

J & R Entreprenad i Örkelljunga Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-09-14. Men sedan 1989-01-01 så har J & R Entreprenad i Örkelljunga Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bäckatorpsv. 50, 266 93, Munka-ljungby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J & R Entreprenad i Örkelljunga Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-440165.

Örkelljunga arbetar för att företag som J & R Entreprenad i Örkelljunga Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J & R Entreprenad i Örkelljunga Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva grävnings- och schaktarbeten ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J & R Entreprenad i Örkelljunga Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas av -Kronkvist, Agneta Else-Britt.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J & R Entreprenad i Örkelljunga Aktiebolag och det är följande personer, Kronkvist, Agneta Else-Britt som är född 1947 och har titeln Extern firmatecknare, Kronkvist, Ulf Ingemar Roger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kronkvist, Peter Jörgen som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jimmy Ronald Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulson, Hans Erik Joakim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för J & R Entreprenad i Örkelljunga Aktiebolag är 556370-8428.