PG's Eurosale i Örkelljunga Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns PG's Eurosale i Örkelljunga Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Örkelljunga här finns det många olika Aktiebolag. PG's Eurosale i Örkelljunga Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Örkelljunga jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

PG's Eurosale i Örkelljunga Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556365-6361.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0435-50985 alternativt besöka eller skicka post till PG's Eurosale i Örkelljunga Aktiebolag på följande adress Skönnav., 286 36, Örkelljunga.

PG's Eurosale i Örkelljunga Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-09-07.

I PG's Eurosale i Örkelljunga Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Jensen, Ingrid Marie-Louise som är född 1964 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva inköp och försäljning av kemtekniska produkter, leksaker, radio och TV, konfektion, manufaktur, bilar, båtar, möbler och antikviteter samt fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.