Persköps Handelsträdgård Aktiebolag

Skåne län

Information

Persköps Handelsträdgård Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Persköps Handelsträdgård Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Persköps Handelsträdgård Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Persköps Handelsträdgård Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Persköps Handelsträdgård Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Persköps Handelsträdgård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Persköp 121, 286 91, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-53270.

Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Persköps Handelsträdgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Persköps Handelsträdgård Aktiebolag har idag 556352-6416 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Tomasson, Erna Susanne -Tomasson, Sven-Thomas är den som för stunden ansvarar för Persköps Handelsträdgård Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handelsträdgårdsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Persköps Handelsträdgård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tomasson, Sven-Thomas som är född 1953 och har titeln VD, Tomasson, Sven-Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Tomasson, Erna Susanne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .