SUEMAX Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

SUEMAX Fastighets Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där SUEMAX Fastighets Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SUEMAX Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. SUEMAX Fastighets Aktiebolag har funnits sedan och 2005-12-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SUEMAX Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-56350.

Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är SUEMAX Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

SUEMAX Fastighets Aktiebolag har idag 556342-3820 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ero, Hans Lennart -Ero, Kerstin Monica Yvonne -Milesson, Hans Johan Christian är den som för stunden ansvarar för SUEMAX Fastighets Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighets- och värdepappersförvaltning, handel, kontroll och intrimning av oljebrännare ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I SUEMAX Fastighets Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ero, Hans Lennart som är född 1959 och har titeln VD, Ero, Hans Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Milesson, Hans Johan Christian som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ero, Kerstin Monica Yvonne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisor, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .