Aktiebolaget Ohlins Rörledningsfirma

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva rörledningsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Ohlins Rörledningsfirma vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Aktiebolaget Ohlins Rörledningsfirma en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1988-10-28 så skapades Aktiebolaget Ohlins Rörledningsfirma och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Ohlins Rörledningsfirma har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Ohlins Rörledningsfirma är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556337-7497 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Örkelljunga.

Just nu är Aktiebolaget Ohlins Rörledningsfirma Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Ohlins Rörledningsfirma så går det att nå dem via telefon på 0435-50367 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Ohlins Rörledningsfirma är Ohlin, Karl Gustav Otto som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlin, Lars Erik Arvid som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlin, Rosmari Ingeborg som är född 1956 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .