Vinboden Aktiebolag

Skåne län

Information

Vinboden Aktiebolag är ett bolag som finns i Örkelljunga. I Vinboden Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Sven Torsten som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Stig Rasmus Martin som är född 1988 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vinboden Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vinboden Aktiebolag på telefon 0435-448480.

Bolaget skall bedriva butik samt postorderförsäljning av presentartiklar och vinsatser med tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vinboden Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vinboden Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vinboden Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Vinboden Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vinboden Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vinboden Aktiebolag har 556329-8073 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.