Autocenter i Örkelljunga Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av bilar, service- och reparationsverksamhet inom bilbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Autocenter i Örkelljunga Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Autocenter i Örkelljunga Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1988-06-22 så skapades Autocenter i Örkelljunga Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Autocenter i Örkelljunga Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Autocenter i Örkelljunga Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556327-2417 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Örkelljunga.

Just nu är Autocenter i Örkelljunga Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Autocenter i Örkelljunga Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-50982 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Autocenter i Örkelljunga Aktiebolag är Johansson, Clas Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Carina Louise Larsdotter som är född 1960 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .