JoKri Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka skogsentreprenad, handel med virke samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JoKri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är JoKri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1988-02-08 så skapades JoKri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel JoKri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

JoKri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556317-7236 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Örkelljunga.

Just nu är JoKri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med JoKri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0451-21091 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom JoKri Aktiebolag är Johansson, Kent Mikael som är född 1970 och har titeln VD, Johansson, Kent Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Kristina Helena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Johansson, Kristina Ingegärd Helen som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln RevisorPer-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .