AOC Affärsutveckling Aktiebolag

Skåne län

Information

AOC Affärsutveckling Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där AOC Affärsutveckling Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. AOC Affärsutveckling Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket AOC Affärsutveckling Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. AOC Affärsutveckling Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till AOC Affärsutveckling Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Friluftsv. 31, 286 72, Åsljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5495899.

Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är AOC Affärsutveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

AOC Affärsutveckling Aktiebolag har idag 556314-7601 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergsfält, Anders Olof Christer -Bergsfält, Helen Margareta är den som för stunden ansvarar för AOC Affärsutveckling Aktiebolag

Bolaget skall självt eller genom andra bolag bedriva konsultverksamhet inom data, kommunikation, ekonomi och finans samt utbildnings- och konferensverksmhet, projektledning och administration samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva för- valtning och handel av och med fastigheter och värdepapper, dock ej i sådan omfattning som avses i fonkommissionslagen och därmed förenlig verksamhet.

I AOC Affärsutveckling Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergsfält, Anders Olof Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergsfält, Helen Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Massop, Charlotta Margareta som är född 1976 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor, .