Gallringsspecialisten i Perstorp AB

Skåne län

Information

556307-0480 är organisationsnummer för verksamheten Gallringsspecialisten i Perstorp AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gallringsspecialisten i Perstorp AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Gallringsspecialisten i Perstorp AB finns i.

Gallringsspecialisten i Perstorp AB har varit registrerat sedan 1987-10-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gallringsspecialisten i Perstorp AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Gallringsspecialisten i Perstorp AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gallringsspecialisten i Perstorp AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Gallringsspecialisten i Perstorp AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-51102 eller genom brev på följande adress:
Djurröds Byv. 124, 291 92, Kristianstad

Bolaget skall bedriva försäljning av skor, entreprenadverksamhet inom skog och jordbruk samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gallringsspecialisten i Perstorp AB och det är Leion, Mari Anette som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Leion, Bengt Thomas Ingemar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,