H.E. Johanssons Revisionsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

H.E. Johanssons Revisionsbyrå Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där H.E. Johanssons Revisionsbyrå Aktiebolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. H.E. Johanssons Revisionsbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket H.E. Johanssons Revisionsbyrå Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. H.E. Johanssons Revisionsbyrå Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till H.E. Johanssons Revisionsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skogav. 1, 286 31, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-52530.

Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är H.E. Johanssons Revisionsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

H.E. Johanssons Revisionsbyrå Aktiebolag har idag 556298-0598 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för H.E. Johanssons Revisionsbyrå Aktiebolag

Bolaget skall driva redovisnings- och revisionsbyrå jämte konsultation, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I H.E. Johanssons Revisionsbyrå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Hans Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karin Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .